ITLabor

Adatvédelem

Személyes adatok védelme az interneten

Az IT Labor Kft.-nél megértjük, hogy a személyes adatok védelme fontos az IT Labor Kft. internetes oldala (www.itlabor.hu) és a hozzá tartozó weboldalak felhasználói (látogatói) számára. Az alábbi információ célja, hogy az oldalt felkeresők megértsék, milyen információkat gyűjtünk össze internetes oldalunkról, és ezeket hogyan kezeljük.

Általános információkérés

Ha egy felhasználó általános információkéréssel fordul az IT Labor Kft.-hez, meg kell adnia személyes adatait (pl. elérhetőségét). Az IT Labor Kft. a személyes adatok segítségével válaszol a kérdésekre, és ezt használja fel a további levelezésben is. Az információt válaszkezelési statisztika stb. készítésére is felhasználjuk. A statisztika összesítve készül, és nem őrzünk meg neveket vagy egyéb személyes adatokat. Az összegyűjtött személyes adatokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Kapcsolatfelvétel az IT Labor Kft.-vel a személyes adatok védelmére vonatkozó irányelvvel kapcsolatban

Az IT Labor Kft. számára fontos, mit gondolnak a felhasználók szolgáltatásainkról és irányelveinkről. Amennyiben az oldalra látogatóknak bármilyen kérdése, észrevétele vagy panasza merülne fel a személyes adatok védelmére vonatkozó irányelvvel kapcsolatban, vagy tudatni kívánják velünk észrevételeiket internetes és az interneten kívüli termékeinkről és szolgáltatásainkról, kérjük, tekintsék meg Kapcsolat című oldalunkat, amely a honlap minden oldaláról elérhető.